Varausehdot

Sovellamme varauksiin seuraavia yleisiä varaus- ja peruutusehtoja, mikäli asiakkaan ja majoitusliikkeen välillä ei ole tehty erillistä sopimusta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

VARAAMINEN JA VARAUSVAHVISTUS

Kaikki online-varaukset vahvistetaan sähköpostilla, missä ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Puhelin ym. varaukset vahvistetaan tarvittaessa sähköpostilla. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

TULO- JA LÄHTÖAIKA

Majoitustila on käytössä tulopäivänä klo 13 alkaen ja luovutus lähtöpäivän klo 12 mennessä.

Ilmoitattehan mikäli saavutte vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat https://www.campingjurva.fi/ tai numerosta 0400690379.

SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Mikäli asiakas jää saapumatta, eikä varausta ole peruttu, Camping Jurvalla on oikeus veloittaa häneltä peruutusehtojen mukaiset veloitukset eli puolet vuokran hinnasta.

VARAUKSEN PERUUTUS

Voit peruuttaa varauksesi maksutta aina saapumis päivään saakka.Mikäli varausehtoja noudattamatta on alaikäinen varannut majoituksen ilman huoltajan mukana oloa on Camping Jurvalla oikeus olla luovuttamatta majoitusta ja veloittaa puolet vuokran hinnasta.

MUUTA

Majoitustilan edellytetään asiakkaan lähtiessä olevan normaalin asumisen jäljiltä. Huonekalut ja muut varusteet ovat paikoillaan ja ehjinä, roskat vietyinä, astiat pestyinä sekä käytetyt liinavaatteet poistettuina sängyistä. Mikäli varauksen päättyessä majoitustilan siisteys ei vastaa edellä esitettyä, veloitetaan ylimääräisestä siivouksesta 50€ siivouslasku sekä mahdolliset muut kustannukset /korjaustyöt tilanteen mukaan.

Tupakointi on kaikissa sisätiloissa ehdottomasti kielletty, mikäli majoitustiloissa ollaan tupakoitu peritään siitä 300€ maksu.

Alueella on hiljaisuus klo 23 - 06. Tänä aikana asiakkaiden tulee välttää häiriön aiheuttamista. Mikäli asiakkaan toimesta aiheutuu häiriötä muille asiakkaille, on majoittajalla oikeus poistaa asiakas alueelta.

Emme vuokraa majoitusta alaikäiselle ilman huoltajan läsnäoloa.

Mökkien varauksiin liittyvät kysymykset sekä mahdolliset peruutukset soittamalla numerosta 0400690379