Varausehdot/Järjestyssäännöt

Sovellamme varauksiin seuraavia yleisiä varaus- ja peruutusehtoja, mikäli asiakkaan ja majoitusliikkeen välillä ei ole tehty erillistä sopimusta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

VARAAMINEN JA VARAUSVAHVISTUS

Kaikki online-varaukset vahvistetaan sähköpostilla, missä ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Puhelin ym. varaukset vahvistetaan tarvittaessa sähköpostilla. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

TULO- JA LÄHTÖAIKA

Majoitustila on käytössä tulopäivänä klo 14 alkaen ja luovutus lähtöpäivän klo 12 mennessä.

Ilmoitattehan mikäli saavutte vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat https://www.campingjurva.fi/ tai numerosta 0400690379.

SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Mikäli asiakas jää saapumatta, eikä varausta ole peruttu, Camping Jurvalla on oikeus veloittaa häneltä peruutusehtojen mukaiset veloitukset eli puolet vuokran hinnasta.

VARAUKSEN PERUUTUS

Voit peruuttaa varauksesi maksutta aina saapumis päivään saakka.Mikäli varausehtoja noudattamatta on alaikäinen varannut majoituksen ilman huoltajan mukana oloa on Camping Jurvalla oikeus olla luovuttamatta majoitusta ja veloittaa puolet vuokran hinnasta.

MUUTA

Majoitustilan edellytetään asiakkaan lähtiessä olevan normaalin asumisen jäljiltä. Huonekalut ja muut varusteet ovat paikoillaan ja ehjinä, roskat vietyinä, astiat pestyinä sekä käytetyt liinavaatteet poistettuina sängyistä. Mikäli varauksen päättyessä majoitustilan siisteys ei vastaa edellä esitettyä, veloitetaan ylimääräisestä siivouksesta 50€ siivouslasku sekä mahdolliset muut kustannukset /korjaustyöt tilanteen mukaan.

Tupakointi on kaikissa sisätiloissa ehdottomasti kielletty, mikäli majoitustiloissa ollaan tupakoitu peritään siitä 300€ maksu.

Alueella on hiljaisuus klo 23 - 06. Tänä aikana asiakkaiden tulee välttää häiriön aiheuttamista. Mikäli asiakkaan toimesta aiheutuu häiriötä muille asiakkaille, on majoittajalla oikeus poistaa asiakas alueelta.

Emme vuokraa majoitusta alaikäiselle ilman huoltajan läsnäoloa.

Mökkien varauksiin liittyvät kysymykset sekä mahdolliset peruutukset soittamalla numerosta 0400690379


CAMPING JURVA OY JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

1§ Kaikkien asiakkaiden on ilmoittauduttava vastaanottoon saapuessaan (myös mahdolliset vierailijat vaunuilla ja mökeissä). Illalla saapuvia pyydetään välttämään tarpeetonta häiriöitä. Asiakkaiden on noudatettava vastaanotosta saamia ohjeita.

2§ Alueella liikuttaessa on noudatettava annettuja nopeusrajoituksia. Ajoneuvolla liikkuminen alueella on sallittu ainoastaan leirintäpaikan ja sisääntulon välillä. Vierailijoiden tulee ilmoittautua vastaanotossa ja ajoneuvot on jätettävä vastaanoton yhteydessä sijaitsevalle pysäköintialueelle.

3§ Leirintäpaikan valinnassa on noudatettava henkilökunnan ohjeita ja huomioida majoitusyksiköiden välinen turvaväli (4m).

4§ Tulenteko alueelle on sallittu ainoastaan sille erikseen osoitetuilla paikoilla.

5§ Hiljaisuus alueella on klo 23.00 – 07.00, jolloin ajoneuvoilla liikkuminen on kielletty. Kunnioita muiden asiakkaiden rauhaa myös muina vuorokauden aikoina. Mikäli varoituksesta huolimatta hiljaisuutta rikotaan, perimme 50€ maksun yötyöstä mikä aiheutuu henkilökunnalle, kun hän saapuu alueelle uudelleen (Hiljaisuus EI tarkoita normaalia puheääntä!).

6§ Kaupankäynti alueella ilman omistajan lupaa on kiellettyä.

7§ Koirat ym. seuraeläimet on pidettävä talutushihnassa ja ulkoilutettava ympäröivissä metsissä tai tähän tarkoitukseen varatulla alueella.

8§ Alkoholijuomien häiritsevä käyttö ja metelöinti sekä väkivalta alueella on kiellettyä. Kyseisten sääntöjen rikkominen voi johtaa alueelta häätämiseen.

9§ Leiriytyjien on pidettävä leirintäpaikkansa ympäristö siistinä ja puhdistettava se poistuessaan.

10§ Asiakkaiden on huolehdittava omasta omaisuudestaan. Arvoesineiden säilytyksestä voi sopia henkilökunnan kanssa.

11§ Henkilö joka ei noudata näitä sääntöjä ja muita henkilökunnan ohjeita voidaan poistaa alueelta.

12§ Ampuma-aseiden, vaarallisten teräaseiden sekä muiden häiritsevien ja vaarallisten esineiden tuominen alueelle on kielletty.

13§ Jokaisen velvollisuus on omalta osaltaan huolehtia yleisen järjestyksen ja turvallisuuden säilymisestä.

14§ Jokaisen on huolehdittava omasta omaisuudestaan.

15§ Vahingon aiheuttaja on ensi sijassa velvollinen korvaamaan tapahtuneen vahingon. (Vahingonkorvauslaki)

16§ Henkilö tai vaunukunta, joka ei noudata ohjeita, voidaan poistaa alueelta